ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Düzova İmam Hatip Ortaokulu

Düzova İmam Hatip Ortaokulu

DÜZOVA MAH. DÜZOVA KÜME EVLERİ NO 13 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
-Öğrencilerimizi değişen ve gelişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetiştirmek, -Sorumluluk alan ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve insiyatif kullanan bireyler yetiştirmek, -Yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı, fikir ve hareketleri ile öncülük eden öğrenciler yetiştirmek, -Hedeflerine ulaşmada ilkelerden ödün verilmeyen bir ortam hazırlama, -Olumlu niteliklere sahip bir kültür oluşturma ve bu kültürleri ile okul toplumunun bireylerinin gurur duyabilmesi, -Okulumuzda; idare, öğretmen, öğrenci, çalışandan meydana gelen iyi bir ekip oluşturma ve her zaman en iyisi için çaba göstermek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bu günden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak, öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak, iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğlenceli eğitim öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM
08.00/14.30
KÖMÜR
Ulaşım köy servisi ve öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Köyümüz Ceylanpınar ilçesine 25 km uzaklıktadır.
Sınıflar arası turnuvalar, beden eğitimi destekleme yetiştirme kursu.
Bakanlık bünyesinde yapılan proje çalışmalarına katılmaktayız.